úterý 23. listopadu 2010

FCC, kteří chtějí přijmout 911 SMS, MMS a dokonce i video streaming

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/fcc-looking-to-accept-911-texting-mms-and-even-streaming-video/:
FCC, kteří chtějí přijmout 911 SMS, MMS a dokonce i video streaming
SMS převzal mobilní sítě, a nyní je určen k přemoci naše zasahujících při mimořádných událostech stejně. Podle Kabelové Epicenter, FCC se snaží jít ve stopách těch trailblazing Iowans a rozšiřovat své služby 911 mimořádných událostí, aby se vykazuje prostřednictvím textových zpráv, a zatímco na první pohled, že může znít hloupě, můžeme myslet na nějaké časy, kdy mohla by to být hodně smysl. Řekněme, že je někdo v domě, a nechcete, aby věděli, kde jste - posílání SMS zpráv je mnohem tišší než mluvit. Nebo řekněme, že mimozemšťané útočí a vy nemáte čas se zastavit běh - text je mnohem rychlejší, taky. FCC je také zřejmě při pohledu na příjem MMS a dokonce i streaming video tak, aby jste mohli posílat obrázky a záběry z jejich velmi pokročilé taktiky. Pokud jsou tyto snahy jsou úspěšné snad dokážeme přežít nadcházející trans-dimenzionální hrozbu jen o něco déle.

FCC, kteří chtějí přijmout 911 SMS, MMS a dokonce i video streaming původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 10:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kabelové Epicenter | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat