úterý 23. listopadu 2010

Pop-up Microlite změní váš JANKY vzdálené do dobře-lit, a to i jankier vzdálené (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/pop-up-microlite-turns-your-janky-remote-into-a-well-lit-even-j/:
"Myslím, že všichni ve známém světě, bude chtít ně!" To je silný, duše-míchání zcela z vlastních Honolulu je Becky Gray, a její emoce mají tendenci napodobovat naše vlastní. Máme na mysli, kdo by nechtěl pop-up Microlite dongle umístěná na spodní části jejich vzdálené? Po omezenou dobu neurčitou povahu,-výdaje spotřebitelé mohou zdarma skutečně dostat ne jeden, ne dva, ale tři z nich zázrak pracovníků pro pořádek součet pouhých 19,99 dolarů *, které jim umožní rozsvítit celý trio cut-kurzu dálkových ovladačů. Anebo ještě lépe, můžete použít dvě 'em k osvětlení klávesnice vašeho zbrusu nový 13-palcový MacBook Air - víte, protože Apple rozhodl, toto řešení bylo lepší než jeho vlastní integrované jeden. Tam je nereálné video ukázka embedded těsně kolem přestávce, a je to jen Billy Mays (zbytek jeho duše), krátký awesomeness. Objednat nyní!

* Spolu s pravděpodobným směšné poštovné a poplatek za zpracování, samozřejmě.

Pokračovat ve čtení Pop-up Microlite změní váš JANKY vzdálené do dobře-lit, a to i jankier vzdálené (video)

Pop-up Microlite změní váš JANKY vzdálené do dobře-lit, a to i jankier vzdálené (video) původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 07:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microlite | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat