úterý 23. listopadu 2010

Acer Android tablety hands-on!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/acers-android-tablets-hands-on/:
Jsme si, abychom měli lepší zprávy o naše ruce-na úspěch zde na Acer globální tiskové konferenci , ale protože všechny společnosti Android tablety poběží voštinová / 3,0 nebo Google "tablet OS" většina jednotek byla prostě nefunguje. 10,1-palcový dual-core Tegra-poháněl verze byla jediná jednotka, která by zapnutí, a když jsme si to vidět požár přes nějaký HD video, z velké části to bylo velmi pomalu a zřetelně působí jako pre- výrobní jednotky. Co se týče hardware jde, displej byl jasný a překvapivě měl slušné pozorovací úhly. Acer byl notoricky známý pro použití LCD hrozné, tak je to docela příjemná změna! Jo, a jak jste už věděl, že dvě kamery.

Nakonec jsme přesvědčeni, velmi pěkné Acer rep po ruce, aby se na 4,8-a 7-palcový zařízení pro hardwarovou demo - oba byli také velmi brzy jednotky, ale oni přece vypadají hezky z dálky s lesklým černým obrazovek a kartáčovaný kov zády. Phonlet je 4,8-palcový, 1024 x 480-rozlišení obrazovky (to má poměr stran 21:9!) Je mnohem širší než pruh , a připomněl nám hodně LG GW900 (může odpočívat v pokoji ). My vám řekl, neměli jsme hodně ve způsobu zobrazení, ale narazila na galerii níže pro některé více hands-o záběry a přestávka pro rychlé video z 10-incher v akci. Dubna nemůže přijít brzy, to může?

Acer Android tablety hands-on! původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat