úterý 23. listopadu 2010

Dell v USA nyní nabízí Streak odemčený s Froyo, v Cherry Red

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/dell-us-now-offering-streak-unlocked-with-froyo-in-cherry-red/:
Věděli jsme, že dobré a dobře, že Android 2.2 byla plížit se ven a dělat sám aktivní na Dell odemknout Streak jednotek, ale teď to vypadá, že zpoždění starších jednotek byla vymazána. , Který učinil cestu pro nové zásoby více než na místě Dell v USA, s 16 GB Saze odemknout Streak jít na 579,99 dolarů s Froyo z továrny, 32GB model je uveden na 678,99 dolarů. Zvědavě, že 16GB model je 30 dolarů více , než to, co odemčený Android 1.6, model šel zpátky v srpnu. Také už jsme odjeli předpokládat, že i "odemčené" modely budou stále SIM-uzamčen, aby AT & T , ale Dell se hrát až na skutečnost, že odemčené Pruhy mohou být použity jako mobilní hotspot pro až osm WiFi-umožnil zařízení bez ponying až extra Ma Bell. V související zprávy, dlouho očekávaný Cherry Red pásek je také na prodej v USA, ale budete muset otočit na druhou stránku se ve zdrojovém odkaz aby našel odemčené a 32 GB varianty. Hodně štěstí brodili možnosti mistrovství.

[Díky, Jar Jar Binks]

Dell v USA nyní nabízí Streak odemčený s Froyo, v Cherry Red původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 10:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dell | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat