úterý 23. listopadu 2010

O-Bow repurposes senzor myši pro umělé luk sledování

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/22/o-bow-repurposes-a-mouse-sensor-for-artificial-bow-tracking/:
Zde na Engadget HQ jsme velmi vážně artikulovat hluk a akce luku, pokud jde o naše syntetizován smyčcové nástroje , a O-Bow vypadá, že by mohlo být levné řešení jsme snil. (Ne, Smule Magic Fiddle nepočítá, je to ďábel "nástroje" a leží). Hacker / hudebníka Dylan Menzies vymyslel metodu pomocí optického senzoru z myši pro sledování nic zrnitou povrchu, jako dřevěná hůl, a používat to, aby se jeden vzorek syntezátor "zpívat" jako skutečný nástroj uklonil. Bohužel, že jeden vzorek zní docela hrozné hned, ale Dylan pracuje na sofistikovanější metody modelování nástroje. Do té doby budeme prostě muset uchýlit k poskytování Smule špinavé vypadá a pohráváte s našimi joystick Korg. K dispozici je video po přestávce, ale neříkejte jsme neměli upozorňovat na to, že vzorek.

Pokračovat ve čtení O-Bow repurposes senzor myši pro umělé luk sledování

O-Bow repurposes senzor myši pro umělé luk sledování původně objevila na Engadget na po. 22 listopad 2010 22:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje O-Bow | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat