úterý 23. listopadu 2010

Microvision je PicoP-založené SHOWWX + projektor: dvakrát tak světlé, nula procent větší

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/microvisions-picop-based-showwx-projector-twice-as-bright-ze/:
Stále drží ven na nabbing pico projektor ? My víme, my víme - budete skok, když tam je 1080p. Ale pokud jste s košer dětské krůčky, Microvision nejnovější účastník může jen slušet. SHOWWX + je vylepšená verze ouftit původní PicoP-založené SHOWWX , a zdá se, že celý rok ve strojírenství laboratoři umožnila společnosti vyskočí zařízení, které je o 50 procent jasnější, ale přesně stejné velikosti. Interní baterie udrží na 15 lumenů laser svítí dvě pevné hodiny, a tam je také 5,000:1 nativním kontrastním poměrem. iDevice uživatelé budou povznesený vědět, že ten chlap je Made for iPod, iPhone a IPAD produktu, které jí umožňují výstup Netflix obsahu bez DRM problémy (nebo tak jsme řekli). Nativní rozlišení stále na kontroly, 848 x 480, a je-li vše, co zní jen broskvový, můžete ji získat v čele své cestě dnes 449 dolar. Hlava na minulost přestávka na ukázky Netflix a Rage HD.

Pokračovat ve čtení Microvision je PicoP-založené SHOWWX + projektor: dvakrát tak světlé, nula procent větší

Microvision je PicoP-založené SHOWWX + projektor: dvakrát tak světlé, nula procent větší původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 04:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microvision | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat