úterý 23. listopadu 2010

Acer soupeři Libreto W105 s Iconia dual-obrazovky notebooku / tableta

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-rivals-libretto-w105-with-iconia-dual-screen-laptop-table/:
Tady v New Yorku na Global Acer tisková konference , společnost mluví dotek. Spousta a spousta dotek. Bude to opravdový zavedení bufet vybavení minut valit dál, ale je to kope věci se s jeho Windows 7-založené Iconia dual-obrazovky notebooku / tableta. Pro všechny záměry a účely, to je Acer verze Toshiba Libreto W105 (nebo že vzdálený ASUS koncept jsme viděli na veletrhu CeBIT 2009 ), se může pochlubit dvojice dotekových obrazovek lesklé a bez prudkého specifikace mluvit. Samozřejmě, že nenajdete klávesnici zde - spíše bude virtuální, vymanit se z vedlejší panel. Budeme kopat detaily kolem cenu a datum vydání, ale teď mají houser na obrázku výše, a jen si představte, jak by to mohlo revoluci ve vašem životě.

Acer soupeři Libreto W105 s Iconia dual-obrazovky notebooku / tableta původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 11:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat