úterý 23. listopadu 2010

Nové brambory odhalí TuneLink Auto Bluetooth-na-FM vysílač pro iPhone, iPod touch a IPAD

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/new-potato-reveals-tunelink-auto-bluetooth-to-fm-transmitter-for/:
Nikdy jsme o dobrovolnické cheerleading týmu pro FM vysílače, v naší zkušenosti, jsou naprosto k ničemu ve městech nebo v jiných oblastech, které skutečně velké množství rozhlasových stanic v okolí. Ale budeme to ruku New bramborové technologie - to může být ještě nejkluzčí provádění. Mezi nově oznámené TuneLink Auto vypadá jako typický nabíječku cigaretu adaptér na první pohled, ale uvnitř, tam je technologie, která přijímá zvuk přes Bluetooth a pak jej odešle se přes FM. To zabrání uživatelům z nutnosti připojení dongle jakéhokoli druhu na jejich IPAD, iPod touch nebo iPhone, ale vestavěný USB port je skutečně schopna nabíjení všech tří byste si měli vybrat. K dispozici je i 3,5 mm jack výstup pro usměrňování melodie na 3,5 mm vstup na hlavní jednotky, a (třeba) doprovázející iDevice app by měla zasáhnout App Store brzy absolutně nic. Hardware sám je nyní k dispozici od New brambor za 99,99 dolarů, a bude to hit "vybraných maloobchodech" za čtrnáct dní nebo tak za stejnou částku.

Pokračovat ve čtení Nové brambory odhalí TuneLink Auto Bluetooth-na-FM vysílač pro iPhone, iPod touch a IPAD

Nové brambory odhalí TuneLink Auto Bluetooth-na-FM vysílač pro iPhone, iPod touch a IPAD původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nové technologie brambor | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat