úterý 23. listopadu 2010

Někteří uživatelé Apple TV zpráv šílený problémy s barvami se Sony, Philips televizory

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/22/some-apple-tv-users-reporting-wacky-color-problems-with-sony-ph/:
To se nezdá být zvlášť rozšířená, ale značné množství zpráv se vynořovat na oficiálním fóru Apple podporu některých pěkně divoká otázkách týkajících se nového Apple TV kdy se spojuje s některými společnostmi Sony a Philips. Jak vidíte výše, je možné tyto otázky patří spíše nešťastné pastelové barevné schéma (zřejmě společný pro televizory Philips), zatímco jiné jsou to i převrácené barvy, a zelené nebo černé obrazovky. Pokud jde o Apple, alespoň někteří uživatelé, kteří si kontaktovat společnost o tomto problému říkají, že si je vědoma tohoto problému, ale brzy zprávy od těch, kteří už použil Apple TV 4,1 aktualizovat naznačují, že nebyly stanoveny problém jen zatím. Má své Apple TV vzít na novém odstínu? Dejte nám vědět v komentářích, a podívejte se na video psychedelické tohoto problému po přestávce.

[Díky, Bea]

Pokračovat ve čtení Někteří uživatelé Apple TV zpráv šílený problémy s barvami se Sony, Philips televizory

Někteří uživatelé Apple TV zpráv šílený problémy s barvami se Sony, Philips televizory původně objevila na Engadget na po. 22 listopad 2010 21:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacStories | zdroje Apple Diskuze | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat