úterý 23. listopadu 2010

Acer uvádí na trh Alive digitálního obsahu platformu a App Store, plány na pre-load, že na budoucí stroje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-launches-alive-digital-content-platform-and-app-store-plan/:
Acer Globální tiskové konferenci dnes zaměřila především kolem jeho sdílení obsahu Clear.fi systému a zabil na nový hardware úvody , ale je tu ještě jedna lahůdka softwarových novinek, který se zdá být příliš významné ignorovat. Zde v blízké době, Acer začít pre-zatížení jeho moderní Alive digitálního obsahu platforma na své stroje. Těžko říct, jestli, která obsahuje tablety a smartphony, ale na obrazovkách jsme svědky dnes nás vedou k domněnce, je to pouze záležitost-desktop pro teď. Acer hraje to až jako "více než App Store", ale není pochyb, že App Store se nachází v srdci. Hojnost partnerů (Intel, Zinio, Adobe, atd.), bude poskytování obsahu, a nově tlačil materiál lze snadno prohlížet prostřednictvím vlastní koncept Twitter nebo Acer Channel. Pět hlavních sekcí bude přítomen: poslouchat, sledovat, číst, hrát a aplikace. Free i placený obsah budou podporovány, s uživateli ve Velké Británii a Itálii získání prvním přístupu příští měsíc. Mamka je to slovo o tom, jak dlouho to bude trvat šířit jinde, a tam žádná zmínka vůbec o SDK pro vývojáře. Něco nám říká, to skončí jako spíše sbírku aplikací od různých app obchodech než cokoliv jiného, ale aspoň budeme vědět, zda za pár týdnů.

Pokračovat ve čtení Acer uvádí na trh Alive digitálního obsahu platformu a App Store, plány na pre-load, že na budoucí stroje

Acer uvádí na trh Alive digitálního obsahu platformu a App Store, plány na pre-load, že na budoucí stroje původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat