úterý 23. listopadu 2010

Síť mísy vzdálený přístup app jde Android, říká uživatelů 'mají powerrr!'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/dish-network-remote-access-app-comes-to-android-tells-users-th/:
Síť mísy udělal další krok směrem k jeho ambiciózní TV Všude plány - nesmí být zaměňována s Comcast a Time Warner TV Všude partnerství - uvolněním Android verzi svého mísa pro vzdálený přístup app koncem minulého týdne. To dobře doplňuje poskytovatele sadu mobilních technologií, které již byly k dispozici na iPhone, BlackBerry a některé IPAD telefonů. Úlovek je, že využít aplikace, uživatelé musí Android vlastní saky-umožnil mísa zařízení, jako ViP 722 / 722k HD DVR, nebo nedávno vydané Prak adaptér . S potřebným hardwarem i když, app změní smartphony do Control Freak je nejlepší přítel, pracuje jako dálkové ovládání, manažer DVR a saky-poháněl media streamer pro zobrazení zaznamenané nebo živě programování přes Wi-Fi nebo 3G. To je docela šikovný sadu funkcí zvážení stojí krásné nízké ceny zdarma, a to je určitě silnější než mobilní nabídky od Comcast , Time Warner , nebo DirecTV . Jinými slovy, pokud jde o získání co nejvíce ze svého placené televizní služby na cestách, zdá se, že smolař satelitní společnost může zcela jistě misky ven.

Pokračovat ve čtení mísa síť vzdálený přístup app jde Android, říká uživatelů 'mají powerrr!'

Síť mísy vzdálený přístup app jde Android, říká uživatelů 'mají powerrr!' původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 09:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroje Mísa síť | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat