pondělí 3. října 2011

Inhabitat Týdne zelené: eko příbytky, svět je největší solární park a Axeon nové EV baterie

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/inhabitats-week-in-green-eco-abodes-worlds-largest-solar-par/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Už je to epická týden pro šetrné budovy a čistých technologií, jako 2011 Solar Decathlon showcased 19 na světě nejkrásnější sluncem poháněné panelových domů ve Washingtonu DC - a Inhabitat vás přivedlo až k-minute zpravodajství na vítězství doma návrhů . Některé z domů mají výrazně nekonvenční design - viz Sci-Arc, a Caltech opuchlé naruby prefabrikovaných a týmu Kanady teepee inspirovaný TRTL doma - zatímco jiní, jako Purdue je INHome spolehnout se pokusil-a-pravdivý stavební typologie upgrade s nejmodernější -umění solární systémy. Nakonec University of Maryland v inovativních povodí domu získal první místo v soutěži se svými zelení infuzi, voda-soustředěný, žijící doma. Purdue University tradiční INHome se na druhém místě, a tým Nového Zélandu (Victoria University of Wellington), na třetím místě s krásným dřevěným první světlo domova .

Když už mluvíme o velkých výkonů energie z obnovitelných zdrojů, v tomto týdnu Islandu oznámil plány na výstavbu první s nulovými emisemi uhlíku pro datová centra , a Německu otevřeli největší solární park v horní části opuštěný povrchový důl. Také jsme se podívali na nové inovativní SeaTwirl turbínu , která by mohla být nákladově nejefektivnější větrné energie generátoru k dnešnímu dni, a my jsme sledovali Pavegen odhalují plány pro napájení nákupní centrum s dlaždicemi, které sběr energie z pěší stopách . Google také významné investice , aby solární systémy na 3000 domů, MIT vyvinuli pracovní " umělý list ", který vyrábí vodík z vody a slunečního záření, a Axeon představila novou baterii , který by mohl rozšířit elektrický vůz řady o 35 procent.

V ostatních zelených dopravní zpravodajství, sluneční pohon vyletěla ke hvězdám tento týden NASA oznámila plány na spuštění největší sluneční plachta sonda jaká kdy byla vytvořena , a japonské TOTO představil crazy mluvící hovno pohon motocyklu přikrýval s WC. Také jsme se točit v

Žádné komentáře:

Okomentovat