pondělí 3. října 2011

Zuckerberg: "Opravdu mám používat Facebook po celý den."

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/S8GOerUpaBE/:
Screen Shot 2011-10-02 at 8.32.33 PM

Awesm developer Jeremiáš Cohick Napsal následující Facebook status dneska, postulovat, že generální ředitel Facebooku Mark Zuckerberg je příliš zaneprázdněn manévrování, aby skutečně používat Facebook, "Stejným způsobem, dealeři drog nepoužívejte výrobek, který prodáváme, pochybuji, Zuckerberg je na Facebook po celý den. Vizionáři nejsou nečinné on-line. "

No, důkaz je v pudinku, jak se říká, z čeho to vypadá, Zuckerberg okamžitě odpověděl na status update Cohick to: "Ne, já opravdu používat Facebook celý den."

Perfektní.

Dosud 1.732 lidí rádi Zuckerberg reakci, 243 byl rád Cohick původní komentáře a 32 osob mají společné měny především proto, že humanizes Zuck, čímž ho na naší úrovni. Myslím, že kdyby byl Facebook vláčení dost vidět, že náhodné osoby, komentáře v první řadě pak si to zřejmě stráví hodně času na služby.

Podle mého skromného zkušenosti, Internet vizionáři do tráví obrovské množství času, on-line, protože mají hluboké a neustálého zlepšování chápání toho, jak lidé komunikovat zde jiskry vizionář procesu. Kromě toho, že drogový dealer, co je většinou městský mýtus tak jako tak.

Via: Pravdivé Tech


Společnost: Facebook
Datum spuštění: 02.1.2004
Financování: $ 2.34B

Facebook je největší sociální síť s více než 500 milionů uživatelů. Facebook byl založen Mark Zuckerberg v únoru 2004, zpočátku jako exkluzivní síť pro studenty Harvardu. To byl obrovský hit: do 2 týdnů, polovina škol v oblasti Boston začal požadovat síti Facebook. Zuckerberg hned verboval jeho přátelé Dustin Moskowitz a Chris Hughes pomoci vybudovat Facebook, a do čtyř měsíců, Facebook přidal dalších 30 vysokoškolské síti

Žádné komentáře:

Okomentovat