pondělí 3. října 2011

HTC zabezpečení řekl únik telefonních čísel, údajů GPS, a další, HTC odpoví (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/htc-security-vulnerability-said-to-leak-phone-numbers-gps-data/:

Lidé z Police Android zdá se, že narazil na poměrně nepříjemný zabezpečení v HTC telefonů se systémem Android, což běžné aplikace s přístupem na internet podívat na zařízení důležité statistické údaje, informace o uživatelích a další. Prokázaly ve výše uvedeném videu, developer Trevor Eckheart zjistil, že nedávná aktualizace HTC baleny v sadu nástrojů záznamu, které sbírá data o uživatelských účtů (včetně e-mailových adres), poslední GPS místa, data a SMS kódovaný text, telefonní čísla, systémové protokoly, běžící procesy a další - to vše je k dispozici na základě společné aplikace požaduje přístup k android.permission.INTERNET.

HTC je již pohled do problému, říkat, "HTC se bezpečnosti našich zákazníků velmi vážně a snažíme se zjistit tento požadavek co nejrychleji. Budeme poskytovat aktualizace, jakmile jsme schopni rozhodovat o správnosti nárok a jaké kroky, pokud vůbec, je třeba brát. " Pokud jste příliš antsy čekat na update od HTC, vedoucí na více než na zdroj níže uvedený odkaz - Eckheart tvrdí, že problém může být vyřešen tím, že odstraní z HTCloggers kořeny zařízení.

HTC zabezpečení řekl únik telefonních čísel, údajů GPS, a další, HTC odpoví (video) původně objevila na Engadget na ne. 02.10.2011 19:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android policie , InfectedROM | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat