pondělí 3. října 2011

Verizon žaluje zastavit FCC pravidel síťové neutrality

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/e0QAJh3BUHI/verizon-sues-to-halt-fccs-net-neutrality-rules.ars:

V pátek odpoledne, Verizon podala jeho očekávaný útok na pravidel FCC je neutralita sítě, žaluje u federálního soudu, aby je zastavil. Verizon tvrdí, že agentura nemá žádnou pravomoc vydávat předpisy týkající se internetu.

"Verizon je plně odhodlána k otevřenému internetu," říká Verizon senior vice president Michael Glover ve svém prohlášení. "Jsme hluboce znepokojeni tím tvrzením FCC široké orgánu ukládat potenciálně radikální a nepotřebných předpisů v oblasti širokopásmového připojení sítě a služby a na internetu sám. Věříme, že toto tvrzení orgánu je v rozporu se statutem a vytvářejí nejistotu pro odvětví komunikací, inovátory, investory a spotřebiteli. "

Verizon je soud prohlásí pravidla, která do značné míry osvobozena bezdrátové sítě, jsou "svévolné" a "vrtošivý", stejné obvinění nedávno přinesla síťové neutrality zastánci tvrdí, že FCC nesprávně nechat bezdrátový průmysl z obliga.

Právník Helgi Walker dohlíží Verizon výzvu, že dříve představoval Comcast u téhož soudu a argumentoval, že FCC nemá žádnou pravomoc P2P throttling policie Comcast . Vyhrála tomto případě tím, že mnoho ze stejných argumentů Verizon všeho nasadit.

Soudní proces proti pravidlům, je Verizon druhý v posledních několika měsících, první byl vyhozen, protože pravidla ještě musí být oficiálně vydán.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat