pondělí 3. října 2011

Mango zabije Microsoft je vždy na místě, sledování, je dobré na dopis sněmovny

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/mango-kills-microsofts-always-on-location-tracking-makes-good/:
Pamatovat vše, co iPhone sledování hluk zpět v dubnu? Jistě si - pravděpodobně také připomenout, Apple popření , další jednání senátu , a zbytek fiasku v dramatické spad . Uprostřed povyk, Microsoft vystoupil se přiznat, že jeho Windows Mobile také sbíral lokalizačních údajů, ale rychle slíbil Vykašli se na to v návaznosti na další plánované aktualizace. Podle ChevronWP7 spolupracovníkem Rafael Rivera, Windows Mobile 7.5 je Podbřišníky: Mango "už vysílá lokalizační údaje předtím, než je povolení k tomu." Redmond již dříve řekl, americká Sněmovna reprezentantů, která pouze získané lokalizační údaje, pokud uživatel výslovně povoleno žádost zaslat spolu - a tvrzení, která Rivera odhalena minulý týden s tím, že prostě spuštění aplikace fotoaparátu zachytil a přenášené "pin-bod přesné Informace o poloze. " Big M se domnívá, že získané lokalizační údaje byly anonymní, a že by neměla být zaslána vůbec, pokud si uživatel může ji. Ať tak či onak, Microsoft kapitoly ve velké hrubky sledování polohy roku 2011 se zdá být na konci, srovnat firma s Kongresem, jeho vývojáři, a doufejme, že svým zákazníkům.

Mango zabije Microsoft je vždy na místě, sledování, je dobré na dopis sněmovny původně objevila na Engadget na po. 03.10.2011 02:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat