pondělí 3. října 2011

Xbox 360 Dashboard podzim úniky aktualizace video, výlety Metro v tichu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/xbox-360-fall-dashboard-update-video-leaks-tours-metro-in-silen/:


Minulý měsíc jsme si sedli s Microsoftem na rychlý pohled na blížící se Xbox Dashboard update - to bylo elegantní, vyhledávání, fotoaparát a velmi plachý. Vypadá to jako rychlý výlet do Evropy změnila melodie a mírně rozmazané kousek francouzské kinematografie zřejmě unikly jeho cestu na YouTube. Toto video ukazuje palubní deska s smidge více než polské demo jsme viděli v září, a tiše, aniž by plods tolik jako pípnutí nebo bloop. Naše mute pokukuje host krátce na Xbox Live Marketplace, náhodně pohledy na stránce Hledat Bing a svitky neuspěchaný prostřednictvím nového Dash je velmi Metro menu. Celý ten cirkus je en français, samozřejmě, a aktualizace se prostořeký hlas ovládání trik je bohužel chybí. Jistě, že to není mnoho hloubce, ale chcete-li náznak toho, co přijde, když aktualizace klesne letos na podzim, je to určitě stojí za shlédnutí.

Xbox 360 Dashboard podzim úniky aktualizace video, výlety Metro v tichosti původně objevila na Engadget na po. 03.10.2011 02:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IGN | zdroj ivazquez71 (YouTube) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat