pondělí 3. října 2011

T-Mobile a Walmart nabízí 4G bez dlouhodobé smlouvy, aby se zabránilo bolesti rozvodu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/t-mobile-and-walmart-offer-4g-with-no-long-term-contract-avoidi/:
Strom-Mobil ... Je nám líto, T-Mobile a Walmart nabízejí až exkluzivní "No roční smlouvy" dohoda o závazku-panický zákazníky, kteří chtějí získat 4G mobilní datové . Za 30 dolarů měsíčně Monthly4G plán umožňuje neomezený mobilní data, z nichž první 5GB sestupuje prostřednictvím tzv. americké největší 4G síť . Poté, co projdou, že limit, data zamíchá se na 2G rychlostí. Můžete také získat neomezené SMS zpráv a včetně 100 minut hovoru, ale ty jsi asi větší zájem na získání té data, ne? Služba bude k dispozici od 16. října se shodovat s Walmart otoky svou nabídku telefonů T-Mob rozpočtu na šest, včetně jeho první předplacené 4G telefon. Po přestávce jsme dostali nějaké oficiální hledají slova, přehledně uspořádaných do tiskové zprávy.

Pokračovat ve čtení T-Mobile a Walmart nabízí 4G bez dlouhodobé smlouvy, aby se zabránilo bolesti rozvodu

T-Mobile a Walmart nabízí 4G bez dlouhodobé smlouvy, aby se zabránilo bolesti rozvodu původně objevila na Engadget na po. 3.10.2011 10:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Walmart | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat