pondělí 3. října 2011

PayPal o překážkách v Google Wallet: masové NFC je let

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wG2TT49oWTE/:
Google Wallet

Jak jste si mohli přečíst, Google oficiálně zahájila svůj mobilní platby platformě Google Wallet v poslední době, který umožňuje platit za zboží ve skutečném světě poklepávání NFC Android telefon před kompatibilní čtečky karet. Krátce po první oznámení technologie v květnu obří platby PayPal šel na útoku, podání žaloby proti společnosti Google a dva bývalé vedoucí pracovníky, kteří PayPal dnes mají na starosti mobilní platby na Google. Tvrzení o "zneužití obchodního tajemství, a" porušení povinnosti důvěrníka ", byli vyhozeni proti těmto osobám. Jasně, je to špinavé. Zatímco soud se mluvilo o pohled PayPal je na Google Wallet, eBay firma má opravdu komentoval Google Wallet v posledních několika měsících. Až do teď.

Sedli jsme si s ředitelem PayPal komunikací, Anuj Nayar, který mi upřímně společnosti Google názory na peněženku a NFC technologií. Víme, že eBay a PayPal má poněkud zajímavý pohled na technologii NFC. V nedávném zisku hovoru , eBay CEO John jokingly řekl obchodníky naleznete NFC "ne pro obchod." Ale PayPal se ponořil své prsty v NFC bazénu s podporou pro Android, které Nayar vysvětluje jako "dohlíží" na technologii.

Nayar říká, že jednu výhodu vidí s platbami platformu PayPal vs Google Wallet je, že "nejsme žádat, aby někdo dělat něco jiného." Upozorňuje na skutečnost, že za účelem použití NFC právě teď, by mnoho spotřebitelů je třeba změnit telefonů NFC Nexus S. "Tam prostě nejsou, že mnoho telefonů NFC tam a my nevidíme NFC jako něco, co se stane velmi rychle," vysvětluje.

Další útok na platformě Google přijetí peněženku a NFC, říká Nayar, se snaží dostat obchodníky ke změně jejich chování. Jako můj kolega Greg Kumparak napsal ve své recenzi Google Wallet, je obchodník přijetí dosud omezené.

Nayar říká, že masové NFC je ještě nejméně tři roky pryč, ale i tehdy, bude tato technologie nemůže nahradit mobilní platby dohromady. Samozřejmě, on vysvětluje, že PayPal je sleduje NFC prostor blízko (zahájením vlastní integrace), ale pocit je, že společnost není výrazně investovat do technologií, protože některé z těchto překážek přijetí.

Oblasti, kde se investuje do PayPal je komplexní řešení pro in-store obchodníků k integraci PayPal do praxe pokladně. Později v tomto roce, bude PayPal se vyvalit one-stop shop pro obchodníky, online i místní podniky, řízení plateb od zákazníků. Podrobnosti jsou řídké, ale PayPal tvrdí, že nové funkce budou obsahovat umístění na základě nabídek, provádění plateb přístupné z libovolného zařízení a nabízí více flexibility pro zákazníky platby poté, co jsem odhlásila.

A brzy, budete také moci využívat PayPal ve fyzické plateb brány v obchodech také (tam, kde byste za normálních okolností dokončit kreditní karty bít procesu), a budou mít možnost přístupu v reálném čase sklad zboží, obdrží o in-store

Žádné komentáře:

Okomentovat