pondělí 3. října 2011

BranchOut přináší Facebook zaměřené na profesionální sítě na platformě Volná místa CareerBuilder

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/u408HdXAiTc/:
branchout-picture

BranchOut, odborné sociální síť Facebook, oznamuje partnerství s pracovními místy a pokračovat v místě CareerBuilder, které pomohou uživatelům přinést do sociálních sítí zkušenosti při hledání zaměstnání. Finanční podmínky této transakce nebyly zveřejněny.

Zahájen v červenci 2010, BranchOut je něco jako LinkedIn na Facebook , protože to umožňuje síť a najít zaměstnání prostřednictvím své přátele v sociální síti. BranchOut na Facebook aplikace umožňuje vyhledávat firmy a pak můžete vidět všechny své přátele, kteří buď pracují, nebo se znáte někoho, kdo dělá. Aplikace v podstatě otevírá obrovské množství kariéry data o sociální graf na největší světové sociální síti.

V průměru BranchOut, která je podpořena tím, Accel, Norwest, zdymadlo a Redpoint, říká, že síť 300 přátel Facebook překládá do 30.000 profesionální připojení. Náboráři, pak použijte BranchOut na podporu pracovních míst a zdroj talentů z různých pracovních odvětvích.

Prostřednictvím partnerství může uchazeč o zaměstnání na CareerBuilder Prohlédnout nabídky práce zájmu a okamžitě vidět lidi v jejich rozšířené sítě, prostřednictvím aplikace BranchOut to, koho se mohou obrátit na případné doporučení nebo rady ohledně získání interview.

Společnosti říkají, že integrace Facebook zaměřených technologií BranchOut je perfektní pro uchazeče o zaměstnání. Podle studie CareerBuilder 2011 ve Spojených státech, 40 procent pracovníků, kteří hledají práci řekl, že výzkumné společnosti, že zájem je na Facebooku Před aplikací do pozice, a jedna ku pěti (21 procent) používají Facebook kontaktovat přátelům pracovních příležitostí.

A další tradiční on-line práce platformy jsou určitě chytat na sociální trend, pokud jde o vytváření sítí a hledání zaměstnání. Fellow při hledání zaměstnání portál netvor nedávno nedávno zahájila BranchOut-klon volal BeKnown. Otázkou je, když nakonec LinkedIn Facebook integrovat do své odborné sociální síti.


Žádné komentáře:

Okomentovat