pondělí 3. října 2011

PassMyWill je vůle pro on-line majetku a hesel

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/723rlsHhHbg/:
pass

Jedná se o morbidní téma myslet, ale teď, když máme tolik e-mail, sociální média a další chráněné heslem účty, co se stane přístup k této účetní závěrce, když pomine? Zadejte PassMyWill , který zahájil před několika týdny na TechCrunch Disrupt je hackathon. PassMyWill je v podstatě bude pro on-line majetku. Místo distribuuje své sociální sítě hesla mezi důvěryhodné blízké po smrti.

Zde je návod, jak to funguje. Na místě si vytvořit účet s vaším jménem a zadejte, kdo jsou vaši nejbližší, je jejich e-mailovou adresu. Můžete také zadat šifrovací klíč, který by příjemce znáte (tj. poslední čtyři číslice vašeho čísla sociálního pojištění). A pak zadáte data, hesla a další, které chcete nejbližších příbuzných na převzetí Po přejezdu. Když zemřete, budou tyto informace předány příjemci.

Tak, jak se PassMyWill zjistit, když jste vlastně mrtvý? Připojíte Facebook a Twitter účty na místě, a při spuštění bude sledovat, jak často posíláte a co je vyvěšení na zeď. Jakmile PassMyWill je přesvědčen o tom, že můžete být pryč, další příbuzní obdrží "mrtvého muže přepínač" e-mail.

Zakladatel Danil Kozyatnikov, který cestoval narušit ze Sibiře, Ruska, zaručuje, že veškerá data uložená na PassMyWill je kompletně šifrován. Podívejte se na naše video s Kozyatnikov (jehož spuštění Alley společnosti Quest.li byla vybrána jako vítěz diváků) níže.


:
Web:

Žádné komentáře:

Okomentovat