úterý 20. září 2011

Samsung Epic 4G dostane dotykový strženy, potvrzuje své epické crendentials

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:

Samsung Epic 4G Dotykový je triumfem techniky, rušení ach-tak-moc-velmi do ach-tak-trochu rámu. Jaký lepší způsob, jak oslavit wonderous design, než aby to pořádně všechno až do jeho základních částí, a pak reassemble to? Děkujeme, že kluci na iFixit, protože už udělali - znovu . Zajímavé body patří jen jeden EMI Shield - na rozdíl od některých konkurentů - což je skvělá zpráva pro ty, kteří chtějí napodobit slza dolů vlastní Sprint specifické GSII . To mohl ještě ukázat jako problém, jak s skleněný kryt LCD a zřejmě se roztavil uprostřed telefonu, což znamená, že náhradou za luxusní 4,5-palcový AMOLED displej Plus by mohlo být nákladné. Kliknutím na níže uvedené obrazové ránu od rána teardown, Nechejme slintání na minimum, ne?

Samsung Epic 4G dostane dotykový strženy, potvrzuje své epické crendentials původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj iFixit | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat