úterý 20. září 2011

HTC Rhyme preorders řekl, aby začal 22. září vínové barvy exkluzivní na cíl?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/htc-rhyme-preorders-said-to-begin-september-22-plum-colored-exc/:
Před velkých oznámení HTC , tipař unikla tato obrazovka, urvat z cílových Mobile ukazuje HTC Rhyme (dříve Bliss ), připravené pro dychtivé fanoušky, aby pre-order Od 22. září - zřejmě oficiální datum startu. Cílová Mobile vypadá, že výlučná práva, vínové barvy verze telefonu Verizon, předtím viděný v bílé a zelené. Úniku také přidá nějaký brzy podrobnosti o říkalo kouzlo oznamovatel, který se rozsvítí oznámit příchozí hovory a zprávy. Zdá se, že připojení ke konektoru pro sluchátka a bude zřejmě fungovat "ven z oděvu." Do uší se zdají být zahrnuty, a, i když je stále nejasné, zda se tyto budou také Beats Audio nabídky , určitě by bylo vhodné jméno,. Sluchátko detaily zvuku velmi konkrétní, zdánlivě potvrdilo další únik na Unwired Domnívají se, že 3,7-palcový WVGA displej Super LCD (shoda, že na Desire HTC S ), Android Gingerbread a zadní čelí pětimegapixelový fotoaparát. Podle úniku - a dokonce i oficiální vypadající činí - to bude jeden z prvních telefonů, aby se dospělo s osvěžení HTC Sense 3,5 UI. Chytré peníze na vystoupení na večírku HTC ještě dnes, a budeme se zjistit, pro jistotu.

HTC Rhyme preorders řekl, aby začal 22. září vínové barvy exkluzivní na terč? původně objevila na Engadget na út. 20.září 2011 08:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android střední , Unwired Zobrazit | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat