úterý 20. září 2011

MakerBot je Turtle Shell Racers plavbu kolem našich kanceláří (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:
Tento víkend se Maker Faire v New Yorku byl mizerný s 3D tiskáren . Každý stan ve venkovním prostoru byl plný k prasknutí s věcmi, jejich majitelé stál vedle nich a zobrazuje malé drobnosti, které si vytvořil s přístroji. Soudě podle jejich přítomnosti, zdá se, že jen málo pochyb, že se tato technologie osvědčila úspěch s výrobcem Společenství. U široké veřejnosti, ale že jsem byl mnohem těžší prodat. Možná je to cena, nebo možná je to celkově nudné konotace slova "tiskárna", nebo to může být jen skutečnost, že nebylo správné ikonický obraz pomoci prodávat výrobky široké veřejnosti.

MakerBot je Racers Turtle Shell může být jen velvyslance, že svět 3D tiskových potřeb. Hračka Fotbal velké RC auta jsou důkazem toho, že zařízení může změnit cokoliv si dokážete představit do reality. Existují určitá omezení, samozřejmě, stejně jako skutečnost, že tištěné objekty nesmí být větší než pět centimetrů v průměru. Tvůrce shellů obcházet, že připustil nedostatky na montáž produktů z malé části, které snap dohromady. Podívejte se na další praktické dojmy a video závodníků po skoku.

Pokračovat ve čtení MakerBot je Turtle Shell Racers plavbu kolem našich kanceláří (video)

MakerBot je Turtle Shell Racers plavbu kolem našich kanceláří (video) původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto |

Žádné komentáře:

Okomentovat