úterý 20. září 2011

Hráči vlastní University of Washington vědců, vyřešit desetiletí trvající opičí AIDS protein hlavolamu (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/gamers-pwn-university-of-washington-scientists-solve-decade-lon/:
Žádné hráče na unikl bolestech dospívání bez slyšení usvědčující refrén, "Video games'll rot svůj mozek." I když vědecký výzkum, který tvrdí, dosud dokázal neprůkazné , se ukáže, že přednostní zábava naší digitální éře by mohl léčit rakovinu, a dokonce zabránit AIDS - u opic. Využití crowdsourced výsledky ke stažení protein-manipulace "hry" Foldit vědci z University of Washington se podařilo dosáhnout úspěšného modelu opičí AIDS způsobující Mason - Pfizer monkey virus retroviral proteázy. Již více než deset let, vědci namáhavě snaží rekonstruovat složený tvar M-PMV pomocí specifických úkolů Rosetta software, ale bez úspěchu. Nyní, v jaké jsou možné volat první, hráči byli schopni dělat to, co vědecké mozky a algoritmy nemohl vytvořit dostatečné model molekulárního přemístění - to vše za pouhé tři týdny. Pocit, že věnuje svůj volný čas hodiny na to stojí za příčinu? Pak nezapomeňte na hit se zdrojem níže uvedený odkaz, a proměnit se od pecivál na gauči Crusader.

Pokračovat ve čtení Gamers vlastní University of Washington vědců, vyřešit desetiletí trvající opičí AIDS protein hlavolamu (video)

Hráči vlastní University of Washington vědců, vyřešit desetiletí trvající opičí AIDS protein hlavolamu (video) původně objevila na Engadget na po. 19 září 2011 18:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MSNBC Kosmické Přihlásit | zdroj Fold.it | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat