úterý 20. září 2011

T-Mobile by byl schopen udržet rychlost plány na AT & T po uplynutí pracovní smlouvy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:
Po spojení AT & T & T světě je tajemný jeden. Nikdo neví, jak to vypadá a jaká jsou pravidla budou, a je docela pravděpodobné, nebudeme znát všechny odpovědi, až akvizice byla dokončena - pokud je to tak daleko . Nejméně však má jiný kus byl přidán do puzzle pro tuto chvíli, v souladu s interní zaměstnance FAQ poslal do TmoNews, bude každý zákazník v lásce s jejich aktuální rychlost plán dovoleno dědeček do systému AT & T a udržovat ji po své smlouvy vyprší. Kupodivu to neříká nic o tom, co se stane, pokud chcete upgradovat telefon, který by mohl být úplně jiný příběh. Alespoň tento malý kus zpráv slouží k uklidnění nervové duše obavy byly nuceny dražší plán, který může mít mnoho lidí najednou jumping lodi.

T-Mobile by byl schopen udržet rychlost plány na AT & T po skončení smlouvy původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 14:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TmoNews | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat