úterý 20. září 2011

Aperion Audio druhé generace Zona Domácí audio Link snižuje hudební řetěz za 150 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/aperion-audios-second-gen-zona-home-audio-link-cuts-the-musical/:
Není třeba regálové reprosoustavy ? V pořádku. Aperion Audio představila druhou generaci Zona Domácí audio systém spojení, což umožňuje kabelová detesters poslat hudbu z jakéhokoliv USB / 3,5 mm s povoleným zdroj, dobře ... cokoliv. Základní HAL balíček se skládá z kompaktní bezdrátový přijímač a vysílač, a protože není žádný proprietární vylomeniny děje, je to asi tak univerzální, jak v přírodě najdete. Netřeba dodávat, že by lidé, kteří se snažím najít jednoduchý (ish) způsob, jak převést své stávající vnitřní / venkovní reproduktory do bezdrátových reproduktorů jistě houser, a vzhledem k tomu, že to bude nekomprimovaný proud 16 kousku/48 kHz CD- Kvalita zvuku až na tři zóny současně, jen 149 dolarů cenovka by mohla být oprávněná. Hit zdroj se dozvědět více (nebo místo Vaší objednávky, pokud jste slyšela dost).

Pokračovat ve čtení Aperion Audio druhé generace Zona Domácí audio Link snižuje hudební řetěz za 150 dolarů

Aperion Audio druhé generace Zona Domácí audio Link snižuje hudební řetěz za 150 dolarů původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 01:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Aperion Audio | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat