úterý 20. září 2011

Canon S100 dostane počátkem října odhad z Amazonie, pravděpodobně na lodi před listopad vydání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/canon-s100-gets-early-october-estimate-from-amazon-likely-to-sh/:
Canon PowerShot high-end S-Series je mocná speciální plemeno, a tak jsme raději nadšení společnosti nové S100 , které nám bylo řečeno, se očekává v listopadu s cenou 430 dolarů nálepku. Nyní to vypadá, S95 nástupce může vyklouznout ze skladu o měsíc dříve, než slíbil, s lodí Amazon odhaduje data již 3. října. V odvětví, kde zpoždění jsou mnohem častější, než klid předčasného propuštění, je to jistě vítaná zpráva pro velmi očekávané kapesní kamera, která balení 12,1 megapixelový snímač CMOS a f/2.0 (variabilní) zoomem. Přepravní odhady jsou vždy předmětem změn, takže se nemusíte spoléhat na žádné zázraky, dokud to, že sledování FedEx počet zobrazení složky Doručená pošta.

[Díky, Don]

Canon S100 dostane počátkem října odhad z Amazonie, pravděpodobně na lodi před listopad vydání původně objevila na Engadget na po. 19.září 2011 17:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DPReview Forum | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat