úterý 20. září 2011

Němečtí inženýři chtějí snížit výrobní náklady EV do roku 2018, zřejmě přesvědčen o tom

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/german-engineers-want-to-halve-ev-manufacturing-costs-by-2018-s/:
Touha po EV, který se vejde do vašeho rozpočtu ? Nesmíte čekat příliš dlouho, podle skupiny inženýrů v Karlsruhe Institute of Technology (KIT), které mají za cíl snížit na polovinu počet plug-in výrobních nákladů do roku 2018. To vše je součástí něčeho, co nazývá Kompetence E - € 200 miliónů EUR (273.000.000 dolarů), iniciativy, která bude vycházet ze zkušeností 250 vědců z 25 ústavů, v naději, že vytváření nových a nákladově efektivní způsoby výroby energie vlaků a baterie. V rámci projektu financovaného z veřejných prostředků, která byla vyhlášena minulý týden na mezinárodním autosalonu , bude KIT vědci vytvoření "výzkumné továrny", kde se bude vyvíjet a demonstrovat jejich procesů a technologií. Podle vedoucí projektu Andrease Gutsch, nápad není vytvářet koncepty, které by mohly nést ovoce několika desetiletí po silnici, ale vyvinout více pragmatická řešení, která mohou být integrovány na průmyslové úrovni, v relativně krátkém časovém úseku. "Jsme už soustředil na studium jednotlivých molekul nebo prvků, ale na vývoji řešení na úrovni systému, které splňují průmyslové požadavky," řekl Gutsch Věda | Business. "Aktivně se blíží průmyslu a dokonce i zintenzivnění těchto snah ... Provádíme výzkum na špičkové úrovni pro aplikaci, ne pro zásuvky." Plné 50 inženýrů začne pracovat na kompetenční E příští rok, s plánovaným projektem zabalit do roku 2018. Předení kolem přestávce na další podrobnosti, v plné tiskové zprávě.

Pokračovat ve čtení německých inženýrů chtějí snížit výrobní náklady EV do roku 2018, zřejmě přesvědčeni o tom

Němečtí inženýři chtějí snížit výrobní náklady EV do roku 2018, zřejmě přesvědčen o tom původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 09:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Fast Company , věda | Obchodní | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat