úterý 20. září 2011

Logitech Harmony Link přemění váš IOS zařízení nebo Android telefon do univerzálního dálkového (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/logitechs-harmony-link-transforms-your-ios-device-or-android-ph/:
Logitech není úplně cizí univerzálních dálkových ovladačů, a pokud jste touhu po Android či iOS cílem řešení od švýcarské firmy, jeho nový 100 dolarů Harmony Link vaše potřeby. Link je WiFi s podporou infračervené puk a aplikace combo, které umožňuje ovládat až osm zařízení vašeho domácího kina z pohodlí vašeho dotykové obrazovky bez otravných hardwarových klíčů nebo případy . Po stažení zdarma aplikace lze kapesní iDevices Android smartphonů a působí jako univerzální dálkové ovladače přes domácí síť, zatímco iPad uživatelé získat prospěch individuálních TV výpisy z ROVI . Je to podobné jako v ceně a funkce ovocné kůry a slupky je , ale kapky navíc bezdrátový adaptér a dodává rodák iPad aplikace. Mohou zejména Link Tablety s více najednou, a Logitech je také házet do mini IR, aby ovládání AV zařízení, že je mnohem jednodušší. Pokud je další z tvých snů domácího kina jen se naplnila, Harmony Link je pro pre-order nyní od Logitech, a má vyjít v říjnu. I když si pořád tady, je to rychlé videa přehled posledních break spolu s obvyklými spiel PR.

Pokračovat ve čtení Logitech Harmony Link přemění váš IOS zařízení nebo Android telefon do univerzálního dálkového (video)

Logitech Harmony Link přemění váš IOS zařízení nebo Android telefon do univerzálního dálkového (video) původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 04:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Logitech | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat