úterý 20. září 2011

Microsoft nabízet zlevněné hardware, software pro studenty z rodin s nízkými příjmy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:
Nepotřebujete doktorát z ekonomie, aby si uvědomili, že čas je docela těžké právě teď - zejména pro ty, kteří se na dolním konci žebříčku příjmů. Naštěstí, když společnost Microsoft oznámila novou iniciativu, jejímž cílem je poskytnout milion studentů z nízkopříjmových rodin s levnými hardware, software a širokopásmových služeb. Tento tříletý digitální začlenění programu je rozšíření tvaru Redmond je budoucnost kampaň, která se v průběhu pěti let, které již byly počítače v rukou více než 10 milionů znevýhodněným dětem po celém světě. V rámci tohoto partnerství veřejného a soukromého, Microsoft bude spolupracovat s řadou neziskových, korporátní a vládní organizace, aby poskytly low-cost PC, vzdělávací software, pracovní dovedností a vysokorychlostní internet pro ty, kteří to nejvíce potřebují. Konečným cílem je samozřejmě, je překlenout propast dělící úspěch studentů se doma internet od méně digitálně vybavených kolegů. Podle Federálního rezervního systému, děti, které nemají přístup k internetu doma, absolvent vysoké školy v míře, která je šest až osm procentních bodů nižší než ti, kteří dělají. Nafukovací národní chudobou a rozšiřující se rozdíly v příjmech pravděpodobně moc nedělá k nápravě, že rozdíl, ale my jsme samozřejmě doufali, že Microsoft může něco změnit. Více se dozvíte v plné PR po přestávce, nebo přímo u zdroje níže uvedeném odkazu.

Pokračovat ve čtení Microsoft nabízet zlevněné hardware, software pro studenty z rodin s nízkými příjmy

Microsoft nabízet zlevněné hardware, software pro studenty z rodin s nízkými příjmy původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat