úterý 20. září 2011

Magisto editace videa automagicky, deluges interwebs s savancy idiot auteur

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/magisto-edits-videos-automagically-deluges-the-interwebs-with-i/:
Oh, mor sociálních médií a jejich iracionální posílení postavení v domácnosti, amatérský mediální magnáti. No, je pravda řečeno, ne každý má vytrvalost sedět a dřít až hodiny záznamu vytvořit zručně vyrobené, ready-for-hlavní vysílací čas nahrávání . Není se čeho bát vás talentless hacky, Magisto má webový nástroj , který vám automatizaci nedostatek editace odborných znalostí, a chrlit YouTube-hodné , ADD stylu videoklipy plné fantazie a hudby na pozadí multi-efekty oken. Služba, která využívá algoritmus rozpoznat "lidi, zvířata a krajiny, a může dokonce ... [analyzovat] obrazy a zvuky", dříve byl k dispozici v soukromém beta, ale nyní je otevřená a zdarma každému, kdo se fotoaparát, počítač a slušné připojení k internetu. Viděli jsme výsledky společnosti dílo a je to všechno víceméně to samé - nesouvislý, tune-Ládin mashup. Což znamená, ideální pro Twitter a Facebook IV kapky jsme se dostali až na existovat. Nestyď se a vyzkoušet hyper-editační software se přímo u zdroje níže - není to, jako byste ve skutečnosti dělat nic, tak jako tak. Stačí kliknout.

Pokračovat ve čtení Magisto editace videa automagicky, deluges interwebs s savancy idiot auteur

Magisto editace videa automagicky, deluges interwebs s savancy idiot auteur původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 07:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Magisto | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat