středa 14. září 2011

Nissan zmenšuje EV rychlá nabíječka, lomítka a zároveň si prohlížet cena USA, EU a japonský trh

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/nissan-downsizes-ev-quick-charger-slashes-price-while-eying-us/:
Stejně jako hamburger Happy Meal, Nissan zcela novou rychlé nabíjení stanice je velmi jednoduché, levné a snadno díky své chutné nových elektrických obvodů technologie. Nissan tvrdí, že 49kW trvá až méně místa , je jednodušší na instalaci a mnohem levnější než původní heckuva modelů, takže jen 1 milion jenů jenů (nebo kolem $ 10.000) díru v kapse v porovnání s předchozím 1,47 milionů jenů (Nebo 19.088 dolar) kráter. Doufat, že prodávat kolem 5000 kusů a nastavit dobíjecích stanic po celé zemi vycházejícího slunce v březnu 2016, Nissan vidí technologie válcování v USA a Evropě někdy v blízké budoucnosti - není hračka v ceně. Zastav Pro plnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nissan zmenšuje EV rychlá nabíječka, lomítka a zároveň si prohlížet cena USA, EU a japonský trh

Nissan zmenšuje EV rychlá nabíječka, lomítka a zároveň si prohlížet cena USA, EU a japonské trhy původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 21:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AutoblogGreen | zdroj Nissan | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat