středa 14. září 2011

Logitech představil bezdrátovou náhlavní soupravu, Boombox pro tablets, smartphony a Radio Raheem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/logitech-unveils-wireless-headset-boombox-for-tablets-smartpho/:
Logitech je rodina iDevice příjemnému příslušenství má trochu větší dnes, s přidáním nové bezdrátové náhlavní soupravy a bezdrátové Boombox. Bývalý (na obrázku výše) umožňuje uživatelům pohybovat až do 33 metrů od jejich iPad, iPhone, iPad nebo zařízení Bluetooth, má mikrofon s potlačením šumu a nabízí až šest hodin výdrže baterie. Boombox, zatím, zdá se podělit se hodně z jeho DNA s S715i přenosné audio dock Dostali jsme ruce v loňském roce. Odhlédneme-li od podobné konstrukce (obraz po přestávce), Logitech Bluetooth systém také obsahuje osm navržené na objednávku ovladače (včetně, stejně jako jeho bratranec, pár neodymových 3-inchers), se může pochlubit dobíjecí baterie se šesti hodin vytrvalost a může funkci až do 33 metrů od všech iDevice. Headset bude k dispozici někdy v tomto měsíci za $ 70, s boombox bít na trhu v říjnu za 180 dolarů. Pro více informací, podívejte se na úplnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Logitech představila bezdrátovou náhlavní soupravu, Boombox pro tablets, smartphony a Radio Raheem

Logitech představil bezdrátovou náhlavní soupravu, Boombox pro tablets, smartphony a rádio Raheem původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 04:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Logitech (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat