středa 14. září 2011

Zobrazit Engadget vrátí úterý 20.září - Vyhrajte vstupenky na nahrávání!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/the-engadget-show-returns-tuesday-september-20th-win-a-ticke/:
Člověče, to máme další akcí nabité epizody přichází Engadget ukázat cestu! Tentokrát se budeme navštíví jediná Jonathan Coulton, kteří budou zacházet, abychom nějaký rock a zasypání nám jeho příběhy virové cestu v hudebním průmyslu. Tim a Brian bude sedět s tvůrci Keepon, aby diskutovali o rozkošný malý žlutý "bot cesta z interaktivního nástroje učení pultech obchodů. A budeme na výlet do Frog studia v Soho a Maker Faire v Queens, NY, a diskutovat o některé z našich oblíbených DIY projekty s Značka: Živé co-hostitelé Becky Stern a Matt Richardson.

Zobrazit Engadget je sponzorován Sprint a uskuteční se v našem intimním NYC studio, takže pokud se chcete dostat, musíte vyhrát lístek předem. Ale nebojte se, pokud se nemůžete dostat tam osobně Budeme muset stáhnout brzy po nahrávání.

Sprint nabízí také 60 zaručených vstupenky na Engadget Zobrazit nahrávání na prvních 60 příchozích, kteří se text "Engadget" na 467467 nebo zadat on-line! Standardní textových zpráv sazby platí. Klikněte pro oficiální pravidla a uvidíte, jak zadat online.

Pokud žijete mimo tri-oblast státu (NY, NJ, CT), můžete zadat online šanci vyhrát zájezd pro dvě osoby do New Yorku, aby se zúčastnili Engadget Show. Standardní textových zpráv sazby platit. Klikněte zde pro vstup.

Zde jsou detaily, pokud vyhrajete vstupenku:
  • Akce je všechny věkové kategorie.
  • Budeme otevřených dveří a začne posezení v 17:15 20. září, a nahrávání začne v 18:00. Budeme zavírat dveře na 17:50.
  • Vítěz musí vybrat a potvrdit tisk lístků 24 hodin před zahájením nahrávání, nebo riziko, ztrácí své sídlo.
  • Prosím přineste průkaz totožnosti s fotografií s sebou do nahrávání.
  • Zobrazit délce asi hodinu.
Pokud jste členem média, která si přeje účastnit se, prosím, kontaktujte nás na adrese: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] cz, a budeme se snažit vyhovět vám. Všechny jiné otázky novinářů lze zasílat na adresu: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (M4V).
[ Zune ] Objednejte si zobrazit přímo v Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Přidat Zobrazit zdroj Engadget (M4V) do agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.

Zobrazit Engadget se vrací úterý 20.září - Vyhrajte vstupenky na nahrávání! původně objevila na Engadget na út. 13.září 2011 17:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat