středa 14. září 2011

GoInstant je prohlížeč pro sdílení bez nutnosti instalace

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mJw2HqL5iCM/:
Screen Shot 2011-09-13 at 2.47.54 PM

Inovativní prohlížeč spolupráci technologie Instant Přejít na trh v soukromých beta Dnes v TechCrunch Disrupt, poprvé umožňuje lidem surfovat na internetu s sebou, aniž byste museli stahovat další plugin nebo software.

Ať už jste na Mac, PC, mobilní zařízení, jako IOS, Android, Blackberry nebo jiný prohlížení webových stránek přístrojem, Instant umožňuje uživatelům, kteří chtějí spolupracovat s sebou na dané URL sdílet odkaz a zahájit spolupráci relaci.

Spoluzakladatelé Uhma a Jevon MacDonald jsou technologie veteráni MacDonald spadnutí pracoval jako senior partner Dachis Group a Uhma je bývalý CTO sociálních her startu lehce sociální. Pomocí Node.js, Socket.io a REDIS, že Přejít Instant nevyžaduje stahovat ani žádný speciální software, je významná.

Spoluzakladatel Gavin Uhma mi říká, že spotřebitel use case pro aplikaci je software jako služba, může snadno a automaticky co procházení být velmi užitečné při prezentaci firmy a širokou zákaznickou podporu, "spíše než vysvětlovat svůj výrobek někomu, můžete zaregistrovat, přihlásit a můžete jim ukázat, jak ji používat, "říká Uhma.

Uhma považuje za své konkurenty, aby se screensharing a nástroje pro spolupráci, jako je WebEx, join.me, pohled, GoToMeeting ale myslí, že to, co odlišuje GoInstant je, že byl postaven pro web ne pro PC, jeho technologie funguje rychle a v plném rozlišení pomocí webové stránky design.

GoInstant plánuje zpeněžit, a to započtením firem soubor poplatek za uživatele a měsíc.

Společnost zvýšila jen mohutný kolo osiva finančních prostředků, které jsou zároveň oznamuje, na 1,7 milionu amerických dolarů z Freestyle Capital, Baseline Ventures, Greylock partneři, sociální vliv, Chamath Palihapitya, Ed Sim a Yuri Milner.

Q & A

MS: Myslím, že největší věc, kterou pro vás je najít způsob, jak si jdou na trh strategie bude fungovat
A: My jsme toho názoru, že.

WC: Jsem nadšený, je to o identifikaci osob, které chce použít. Nesnáším web ex.
A: Každý VC říká to samé.

AC: Můžete nám něco říci o rozhraní?

A: Opravdu jsme chtěli, aby to tak jednoduché, jak jsme mohli.

JC: Jsem schopen blokovat technologie? Jste Kanadský?

A: Můžete řídit jednání s kontrolu soukromí, atd. A ano, jsem Kanaďan.



Žádné komentáře:

Okomentovat