středa 14. září 2011

Satechi bude uzamčení vašeho SATA pevný disk, USB 3.0 se může pochlubit také

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/satechi-will-lockdown-your-sata-hard-drive-boasts-usb-3-0-too/:
Máte-li hlídat přes digitální věci jako my, bezpečnost je hluboké znepokojení pro externí zařízení pro ukládání dat . Nyní můžete své cennosti pod zámkem a klíč s uzamčením Satechi je - HDD SATA prostoru, který stráží dat přes šifrovaný 256 bit ochrany a umožňuje velmi rychlé rozhraní USB 3.0 rychlost přenosu . S využitím dotykové klávesnice na displeji OLED, zařízení je přístupné pouze po 4 až 8 místný kód - i když je připojen k PC nebo jinému zařízení. To vám dává možnost, aby "zálohování dat, zabezpečení dat jako na vašem osobním počítači." Krásná sladká, že? Uzamčení hraje pěkný s Mac i PC a je lodní doprava nyní 90 dolarů. Hit odkazující PR těsně kolem přelomu Pokud hledáte uzamknout ty vzácné výzkumné práce ... vidět, co jsme dělali, že?

Pokračovat ve čtení Satechi bude uzamčení vašeho SATA pevný disk, USB 3.0 se může pochlubit také

Satechi bude uzamčení vašeho SATA pevný disk, USB 3.0 se může pochlubit také původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 15:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat