středa 14. září 2011

Google spouští Vyhledávání letů služby, kajak pokrčí ho (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/google-launches-flight-search-service-kayak-shrugs-it-off-vide/:
Google DOJ schválené akvizici ZDP konečně nese ovoce v podobě vyhledávání - nový nástroj, který si klade za cíl zefektivnit chaos, který je on-line cestovní rezervace. Mountain View kontingent představila rozhraní včera, "early look", co se zdá být docela jednoduchý servis. Po zadání vašeho výchozího bodu, bude určení, cenové rozpětí a trvání, seznam výsledků vzestupně podle tarifu a doby trvání, pod mapu zobrazující každého letu dráhu. Odtud můžete filtrovat vaše výsledky leteckých společností, počet layovers nebo konkrétní časy odjezdů, před rezervaci vaší cesty na dopravce stránky (Google byl opatrný poukázat na to, že letu výběr a výsledky nebudou "ovlivněny platí vztahy") . V současné době je služba omezena na vybranou skupinu amerických měst a pouze funkce round-trip lety v ekonomické třídě, ale Google říká, že budoucí aktualizace a rozšíření je na cestě. Jsme dočkat, až uvidí, jak se společnost obléká této poměrně holé kosti platformy a je možná ještě důležitější, jak se konkurenční cestovní kanceláře reagují na to. kajaku , pro jednoho, odpověděl s nonšalancí věří na vyhledávání letů výslovně poznamenává, že je horší produkt . "Jsme přesvědčeni, v naší schopnosti konkurovat, a věříme, že náš let vyhledávací technologie je lepší," uvedla společnost v prohlášení. "Jsme si vědomi, Google je impozantní konkurent, ale nebyli úspěšní v každém vertikálním, které jste zadali." Nechte začátkem her. Demo video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google spouští Vyhledávání letů služby, kajak pokrčí ho (video)

Google spouští Vyhledávání letů služby, kajak pokrčí ho (video) původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Země vyhledávačů , TechCrunch | zdroj Google let hledání , vyhledávání Google Blog |

Žádné komentáře:

Okomentovat