středa 14. září 2011

NVIDIA je Kal-El reference tablet s operačním systémem Windows 8 na sestavení oči na

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/nvidias-kal-el-reference-tablet-running-windows-8-at-build-eyes/:
To nemusí být první na světě viděl Kal-El reference NVIDIA tablet s operačním systémem Windows 8, ale to označení první zblízka a (trochu) osobní střetnutí s mnohem ballyhooed quad-core procesor ARM napájení stejně předpokládané OS . Jak jsme informovali včera, NVIDIA právě zahájila své Windows 8 Developer Program , v dychtivé očekávání nové verze operačního systému. To nadšení přenesl se do našeho krátkého sednout si s outfit mluvčí, který nebyl, že nám hodně ve způsobu detailů. Nicméně, on přece napoví o budoucnosti kritérií: NVIDIA očekává výrazný zisk životnost baterie na Kal-El notebooků - jako ve dnech, ne hodin. Bohužel, byla referenční tablet na displeji uzamčeny v plexiskla buňky, ale podařilo chytit pár záběrů z dnes známých zařízení se systémem Microsoft je nejnovější. Ti, jak vidíte, jsou v galerii níže.

NVIDIA je Kal-El reference tablet s operačním systémem Windows 8 na sestavení oči na původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat