středa 14. září 2011

Kensington klusu se univerzální tablet případě, BunjeeAir energie pro hledání ztracená iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/kensington-trots-out-keyfolio-pro-universal-tablet-case-bunjeea/:
Kromě toho, že tři-kus brnění případě, že řetězce iPad do hotelu v recepci, Kensington tiše přidal další tři produkty k jeho lineup - sbírka pestré běh rozsah od univerzální tablet případ doo-táta, který vibruje, když " chystáte opustit váš iPhone doma. Počínaje doo-Tati, BunjeeAir Power je 100 dolarů příslušenství dost malý na to, aby se vešly na keychain, a páry s volným iOS aplikace a speciální případ (součástí balíčku). Pokud to zní jako neohrabaný nastavení, mějte na paměti, že Apple nedovoluje příslušenství od jiných výrobců k uzamčení telefonu přes Bluetooth, tak Kensington obejít, že rozvoj příslušenství, které se zapojuje do iPhone je 30-pinový konektor a komunikuje přes 2,4 GHz bezdrátové připojení místo. Takže, jakmile jste dal v případě, bude keychain vibrovat a pípat, jakmile se dostanete asi 30 metrů od telefonu, a to bude nakonec zamknout na dálku, také. Jako přidanou dotek, v případě balení 1500 mAh baterii a slot "kola zadní straně obalu, do kterého můžete vložit platební kartou nebo hotelového pokoje klíč k módě provizorní stojan. Škoda, že nic z toho vám pomůže při dalším opustit svůj iPhone na zadním sedadle taxíku.

Pohybující se mezi společnost oznámila KeyFolio Pro, pouzdro s odnímatelným Bluetooth klávesnice a odnímatelné na suchý zip rohy, které bude vhodné pro jakoukoliv 10-palcové tablet. Případ, který stojí $ 100, má také držák pera a sedmi zářezy, což vám umožní vrtule tablet až na 22 - 72 stupňů. Balící to, že absolutní moci, $ 120, 100-Watt cihel s USB a micro-USB konektory, který je chtěl nahradit adaptér, který byl dodán s vaším notebookem. Konečně, tam je to pero, uvidíte v těch praktických snímků - 18 dolarů stylus, který funguje jako skutečný, upřímný k dobru pera, zakončený s odnímatelným víčkem. Peek rukou, na záběry níže, spolu s vid po přestávce - Víte, když sledujete zmatená herci objevuje, že jste zapomněli své iPhone je Vaše představa o rip-řvoucí čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat