středa 14. září 2011

SanDisk snaží prosazovat SSD spotřeba nižší, zmáčknout více šťávy z baterie

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/sandisk-working-to-push-ssd-power-consumption-lower-squeeze-mor/:
SanDisk SSD
Nejdříve to nejdůležitější: opravdu musíme sednout s tech průmyslu a konverzovat o efektivním pojmenovávání věcí. Což nás přivádí k dalšímu Plán práce:. SATA DEVSLP SanDisk spolupracuje s dalšími společnostmi, jako je Intel, Microsoft a Samsung, k vytvoření tohoto nového standardu, který bude řídit SSD spotřeba mnohem nižší než současná úroveň. Některé mechaniky již podporují kamenem normy - nový super režimu nízké spotřeby, která čerpá jen 50mW šťávy. SATA DEVSLP by držel ukládání v tom, že energie popíjení stavu většinu času, prodlužuje životnost baterie Ultabooks, tablets, nebo jakékoli jiné pomůcky mohou přijít. Hádejte, víme, že jeden trik Intel plánuje se dostat, že sliboval 10-dní v pohotovostním režimu připojení . Podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení SanDisk snaží prosazovat SSD spotřeba nižší, zmáčknout více šťávy z baterie

SanDisk snaží prosazovat SSD spotřeba nižší, zmáčknout více šťávy z baterie původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 17:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat