středa 14. září 2011

Qraft: Airbnb pro letadla, vlaky a automobily (a vlaky, myslím lodě.)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Fb4CMbH5byU/:
Screen shot 2011-09-13 at 6.04.42 PM

Když to jen malý dítě, představa novou hračku je nejvíce vzrušující věc vůbec. Pak jste vyrostl, a "hračky" se neskutečně drahý. Chcete-Chevy Corvette C6 Z06? Bude to 70.000 dolarů, prosím. Máte zájem o vyzvednutí 2011 Roehr 1250sc motocykl? 40.000 dolarů.

I když jsem si jistý, že mnoho našich čtenářů zcela úspěšné žádný problém vyhazování peněz, jako to, že drtivá většina z nás prostě nemůže kašel to. To je místo, kde Qraft přichází - myslet na to, jak Airbnb pro dospělé hračky. Můžete strávit den s Z06 za 950 dolarů. A v roce 2011 Roehr 1250sc? $ 600/day.

Past motocyklů a automobilů, Qraft také nabízí způsob, jak lidé k pronájmu lodě, helikoptéry, letadla, RVŠ a další náhodné zařízení (jako super drahé camping batohu) od svých vrstevníků. Takže pokud máte super cool loď, která není stále k ničemu, nebo RV bude sedět v garáži celou sezónu, stačí poslat ho až na Qraft a dělat trochu peněz.

Qraft můžete pronajmout na den, týden, měsíc a každý uživatel zvolí své vlastní ceny. Hledání začíná vytvořením místa, ale vypadá to, Qraft není zcela rozšířil do všech koutů USA. New York není podporována, například, zatímco San Fran je. Tato služba je zdarma.

Tato služba nabízí pojištění na položky, které nájem, takže pokud se někdo rozhodne vrátit auto do příkopu, bude to nestojí moc. Qraft rovněž nabízí systém zpětné vazby pro nájemce a vlastníky a mají také systém pro potvrzení řidičský průkaz informace prostřednictvím skenování. Snaží se vyhnout tvrdé ponaučení Airbnb ve vlastní debaklu . Zřejmé, že tyto lidi se nejedná o nemovitost, takže je tu malá šance na výrobu pervitinu ve vaně, ale já bych se úplně naštvaný, když někdo převrátil můj Tesla (za předpokladu, že jsem měl Tesla).



Žádné komentáře:

Okomentovat