středa 14. září 2011

IDT na úspory energie Panel Vlastní Obnovit tech přichází do notebooků, Ultrabooks a tablets (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/idts-power-saving-panel-self-refresh-tech-coming-to-laptops-ul/:
Nemluvíme Pixel Qi stylu spoření nebo tak něco, ale pak znovu, IDT není výzva k příkopu běžných LCD vaší sítnice odmítají krok od. Společnosti Panel Vlastní technologie Obnovit zrovna velkou injekci zde na IDF , se zavedením první na světě Embedded DisplayPort (EDP) 1.3 kompatibilní časování řadič s integrovanou technologií PSR. Mnoho technoblábolů, jistě, ale tady je podlý: tohle se ve směsi se vidí většina uživatelů více než 45 minut baterie zisk, panely nevyžadují stálou osvěžující.

Je pravda, že úspory energie jsou vidět pouze se statickými obrázky na obrazovce, a budete potřebovat PSR-umožnil grafický procesor využít. Dobrou zprávou však je, že Intel se zdá být na myšlenku na použití této věci zlepšit jeho celkovou životnost baterie Chipzilla-založené stroje, takže by neměl být příliš dlouho, než se začne objevovat v noteboocích a Ultrabooks. O tom, jak vlastně magie funguje? IDT je ​​PSR technologie "označuje statický obrázek a uloží ho místní TCON v integrovaném frame buffer, pak se bez problémů zobrazí obraz z místní vyrovnávací umožňuje EDP hlavní odkaz a většina GPU funkcí, které mají být napájen dolů , což přineslo výrazné úspory energie. " Podívejte se na odhalení obrazu těsně po přestávce.

Pokračovat ve čtení IDT na úsporu energie Panel Vlastní Obnovit tech přichází do notebooků, Ultrabooks a tablets (video)

IDT na úspory energie Panel Vlastní Obnovit tech přichází do notebooků, Ultrabooks a tablets (video) původně objevila na Engadget na st. 14 září 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat