sobota 3. září 2011

Zakladatel Office hodin Chris Dixon a Josh Kopelman: Madbrook Vydavatelství

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:
everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Brian Snyder je zakladatel a CEO společnosti Madbrook vydavatelství , vzdělávací / Entertainment Company, která vydává všechno Butt umění. Snyder říká, že všechno Butt umění posláním je "učit děti kreslit, a to vždy počínaje pažbou tvar", což je formát, který "skutečně zapojuje děti. "

Po představení na jevišti během TechCrunch Disrupt, New York Snyder vstoupil do našeho studia na zasedání Pracovní doba se tušení, Chris Dixon a prvním kole Capital Josh Kopelman.

Snyder původně žádal dvou zakladatelů o radu na to, aby jeho vzdělávací obsah po sdílení poznatků, Kopelman Snyder zeptal, jaký druh společnosti, on chtěl stavět "na zařízení agnostik.", "Couval venture společnost" nebo nabízí své "cash flow podniku?" dvou centů na podnik světa, Kopelman řekl Snyder "Čím více budete vnímána jako platformu, ve srovnání s konkrétní obsah Myslím, že zlepšuje postavení." uznává, že jsou úspěšné obsah podnicích Dixon souhlasil s Kopelman a řekl Snyder "venture styl investoři jsou unaveni [content založené podniky]. [Obsah] je něco špatného slova v podnikání, protože to je trochu hit řízený. "

Kopelman uzavírá tím, že řekne Snyder "Výzvou je, pokud někdo investuje nyní se musíte rozhodnout, jsme se investovat do tohoto hitu, jsme investice do pojetí umění a Butt-li Butt umění funguje skvěle, a pokud selže Butt umění Znamená to, že investice selže? "v podstatě" jsem investovat do titulu nebo jsem investici do společnosti? "

Ujistěte se, podívejte se na předchozí epizody hodin Zakladatel Office, které mají podnikatelé z SchedIt , výhodně , Dispatch.io a ubrousky Labs .


Žádné komentáře:

Okomentovat