sobota 3. září 2011

Vědci st kvantový procesor s pamětí kvantové quaziness následuje

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/researchers-wed-quantum-processor-with-quantum-memory-quaziness/:
Kvantová výpočetní má za sebou dlouhou cestu, než se stal skutečně hlavního proudu , ale rozhodně se nezastavil nás oddávat se sny qubit na základě existence . Poslední kousek fantazie krmiva pochází z University of California, Santa Barbara, kde se vědci jako první spojit kvantovou procesoru s pamětí mechanismy na jediném čipu. K tomu, Matteo Mariantoni a jeho tým vědců spojili dvě qubits s autobusem kvantové a propojeny každý z nich na paměti, prvek, schopný uložení jejich aktuální hodnoty stejným způsobem, že RAM ukládá data na běžných počítačích. Tyto qubit paměti odkazů také obsahuje pole rezonátory - zubaté, ale snadno ovládat obvody, které mohou ukládat hodnoty pro kratší časové období. Qubits, zatím, byl postaven za použití supravodivých obvodů, což tým UCSB Nestle jejich qubits ještě blíž k sobě, v souladu s architekturou von Neumann, který řídí největší komerční počítačů. Jakmile bylo vše na svém místě, výzkumníci používají jejich systém provozovat složitých algoritmů a operací, které by mohly být případně použity pro dekódování šifrování dat. Dalším krokem je samozřejmě na navýšení návrhu, i když říká, že Mariantoni by neměl být příliš velký problém, díky jeho systému rezonátory -, která podle něj "představuje budoucnost výpočetní kvantové s integrovaným obvody. "

Vědci st kvantový procesor s pamětí kvantové vyplývá quaziness původně objevila na Engadget na pá. 02.09.2011 22:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Technology Review | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat