sobota 3. září 2011

S-Walker Elektrické Transporter hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:

V IFA galaxii daleko daleko bydlí Čína pavilonu. A na druhé straně vnějšího kruhu Číny Pavilion, pohřben mezi nepřeberné množství parníků, kulma, a televizní hory, můžete narazit na S-Walker - když si to stejně pravděpodobně chybět. A co může být S-Walker? No, když jsme byla přesná, je to "Speed-Walker, Sky-Walker, bez ohledu," říká jeho stánku německého mistra. Luke by byl pyšný. Menší bytosti uznat jako KIRF Segway , navržený v Německu a ručně v Číně, jen pouhých deset dní dříve. Jeho největší síla je v ceně - to se očekává, že maloobchodní za € 2.500 (asi 3.550 dolarů), někdy v polovině příštího roku. Předpokládáme, že to ještě-k-být-povolený elektrické transportér je zde, aby skladníci, kurýři a miliony studentů, kteří každý den sní o zvětšování v areálu na vrcholu pár motorových kol, ale prostě nemůže ospravedlnit výdaje Celá semestru výuky na Segway.

Strávili jsme pár minut jízdy na světě je první (a jediný) funkční S-Walker okolí spíše opuštěné International Hall, a zároveň velmi hodně ještě prototyp, na baterie krám cítil Peppy dost a reagoval přesně příkazů, posun vpřed, jak jsme se naklonila na přední a zálohování, jak jsme se přesunula váhu na zadní. I ty ovládáš směr pomocí malého řídítka-nasedl na joystick, spíše než sklon ze strany na stranu, jak byste na Segway. Návrháři omezena rychlost na 10 kilometrů za hodinu IFA demo, ale výroba modelů bude zvýšena na 30 km / h, a to je teoreticky schopen dosáhnout 100 km / h (ale to už pravděpodobně vyžadovat určité potenciálně ilegální hacking na část). Roll z minulých přelomu vidět S-Walker v akci. A může být síla s vámi.

Pokračovat ve čtení S-Walker Elektrické Transporter hands-on (video)

S-Walker Elektrické Transporter hands-on (video) původně objevila na Engadget na So. 03.09.2011 10:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat