sobota 3. září 2011

Apple, jiní čelí hrozbám z mobilních patent Openwave a Wi-LAN

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_jEMMEFPVy8/apple-others-facing-mobile-patent-threats-from-openwave-and-wi-lan.ars:

Zatímco Apple bojují s ostatními mobilními těžké váhy, Samsung , Motorola a HTC , abychom jmenovali alespoň některé, společnost čelí novým hrozbám ze dvou společností, které do značné míry, aby obchodní udělování licencí či soudního sporu technologických patentů. Openwave Systems cílené Apple a RIM přes pět zdánlivě široké mobilní zařízení patenty, a to jak federální okresní soud a Komise pro mezinárodní obchod (ITC). Mezitím se kanadské Wi-LAN je zaměřen na Apple a mnoho tech těžké váhy se dvěma patenty Tvrdí, jsou nezbytné pro provádění CDMA, HSPA, WiFi a technologie LTE.

Ve středu, Openwave systémy oznámila, že zahájila řízení pro porušení práva proti patent Apple a RIM v Delaware, stejně jako ITC. Stížnosti se týkaly, že každá společnost je mobilní zařízení využívat patentované technologie Openwave to umožňuje mobilním zařízením pro komunikaci s oblak.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat