sobota 3. září 2011

Google kupuje digitální Kupóny / pobídkách sítě Platforma Zave hromadně až obchodu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gkZlqPIAkUU/:
zavenetworks_groupshot

Od roku 2006, Zave sítě pracuje na digitalizaci kupónů a věrnostní programy, odměny produkty, jako jsou Zavers . Se vzestupem smartphonů na trhu byla exploze. Dnes Zave sítě se jejich příčinu k mnohem větší potenciál diváků: Google získal právě jim.

Jak oni oznámili na svých stránkách : "Když jsme měli možnost zúčastnit se Google, máme pocit, že je perfektní pro naši společnost a ideální příležitost rychle řídit zavádění a využívání naší platformy na vyšší úroveň."

Google říká mluvčí:

"Jsme nadšeni, že Vítejte Zave sítě týmu společnosti Google. Mají vyvinul působivý platformu pro připojení zákazníkům kupony, speciální nabídky a odměnou programy pro své oblíbené podniky a těšíme se na jejich vstupu naší obchodní tým. "

Dozvídáme se, že Zave bude i nadále nabízet své služby spotřebitelům, maloobchodu a marketingu pro tuto chvíli. Ale hra pro Google tady vypadá, že je hromadně své obchodní a peněženku produktů.

Podmínky dohody nebyly zveřejněny.


Společnost:
GOOGLE
Datum spuštění:
07.09.1998
IPO:
25/8/2004, NASDAQ: GOOG

Google poskytuje vyhledávání a reklamních služeb, které společně usilovat o organizaci a zpeněžit informace z celého světa. Kromě dominantní vyhledávač, nabízí nepřeberné množství ...

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat