sobota 3. září 2011

Hacker "Kayla" přijato v posledním LulzSec zatčení?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_LpaD0rhgJo/kayla-taken-down-in-latest-lulzsec-arrests.ars:

Policie zatkla dva muže ve Velké Británii v souvislosti s on-line útoky provádí LulzSec a anonymní. Mužů ve věku 20 a 24, byli zatčeni včera pracovníci z Metropolitní policie je centrální e-zločinem (PCeU) a jsou obviněni ze spiknutí k páchání trestné činy podle zákona o zneužití počítače v roce 1990. Policie hledala domů jednoho z mužů a zmocnili počítače k ​​dalšímu šetření.

Zatčení přišel jako součást koordinovaného šetření týkající se FBI, South Yorkshire Police, a dalšími donucovacími orgány na celém světě do činnosti anonymní a LulzSec. Policie tvrdí, že tyto poslední zatčení v souvislosti s trestnými činy provádějí "Kayla" online identity.

"Kayla", který už dlouho tvrdí, že je "16 letá dívka," měl významnou roli v hacky HBGary začátku tohoto roku. Konkrétně, "Kayla", prohlašoval, že je odpovědný za sociální inženýrství Jussi Jaakonaho , který dal anonymní útočníci root přístup k serveru, vlastní a provozuje Greg Hoglund, majitel a generální ředitel společnosti HBGary bezpečnosti.

V úterý v tomto týdnu dva muži ve věku 17 a 22 byli zatčeni , oba obviněni ze spiknutí k tomu neoprávněné jednání v souvislosti s počítači, s úmyslem narušit provoz jakéhokoli počítače nebo znemožňují nebo ztěžují přístup k programu nebo údaje obsažené v počítači nebo zhoršit provoz každý takový program nebo spolehlivosti těchto údajů podle trestního práva zákonem 1977. Další dva, Christopher Weatherhead, ve věku 20 a Ashley Rhodes, 26, byl obviněn z trestného činu stejné ve čtvrtek. Čtyři jsou kvůli mít kauci jednání dne 7. září. 16-letý muž byl zatčen.

14 lidí zatkla v červenci FBI pro spiknutí s cílem provést popření servisních útoků proti PayPal měli své první vystoupení soudu včera, se "ne vinný" žalobní důvody propuštění všech 14. CNET zprávy, že soud byl předvídání protesty a demonstrace podobné se to stalo nedávno v San Franciscu , ale neuskutečnil. Anonymní byl zvláště hlasitý v jeho on-line hovory zdarma jeden z 14, 20 let, studentka Mercedes Haefer.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat