sobota 3. září 2011

Amazonka je jen zahájení 7 "tablet? Genius. (Plus maketě!)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hyO3oj694EI/:
Mockup 4

Amazon Kindle tablet je skutečný. Velice reálný. Stejně jako v, MG rozhodl, že v jeho vlastní rukou . Hodil jsem spolu mockup nahoře na základě toho, co sdílel se mnou.

Jak MG vysvětlil, my už víme, že Kindle tablet nebude zpočátku loď i 7-palcový a 10-palcové varianty, na rozdíl od předchozích pověsti. Po změně plánu letos v létě, jen Amazon má v úmyslu zahájit s 7-palcový model.

Toto rozhodnutí může být jen ten nejlepší, který Amazon mohl možná dělal - a to měl Samsung a všech ostatních výrobců tablet Android třást v botách.

Než se ponoříme do, musíme stanovit nějaká čísla. Od počátku letošního roku, iPad udržuje zhruba 70-80% podíl na trhu tablet. Zatímco některé Android tablets jsou nepochybně více populární než jiní, že pouze listy 20-30% na trhu pro všechny výrobce tablet Android do Splitu. Zatímco Apple sedí s největší kus koláče jen pro sebe, Android tablet výrobci bojovat o zbytkový. I když se celý Android tablet podíl na trhu patří k jednomu tablet (který, znovu, to rozhodně není), řekl tablet ještě by se prodalo dokonce o polovinu i iPad.

Z toho jsme se naučili alespoň jednu věc: soutěží se iPad a snaží se být iPad .. není opravdu funguje.

Během několika posledních měsíců jsem si všiml něčeho podivného. Mezi moje geekier kruhy, já jsem vždycky vyslechl stejnou otázku: iPad, nebo Mezi méně tech-hlídal lidi (jistě víte, stejně jako většina populace), ovšem tato otázka posun: iPad, nebo Kindle?

Nyní je to tak, že čím méně technicky zdatné lidi by se to nelíbilo tablet Android ... oni prostě skutečně zdá, že vědí, že existují. Existuje příliš mnoho nápadně podobný tablets, vše bojovat, že jeden menší kousek koláče.

Chcete-li přejít všechny neoficiální tady zase na druhou: čerstvě v pondělí - stejně jako já každé pondělí - Hrál jsem trivia v hospodě v Bay Area. Trivia Noc v této hospodě je něco obrovský obchod s asi 25 týmů (4-6 lidí, každý z nich) hraje každý týden. Uprostřed přes druhé kolo, hlavní Trivia zeptal se: "Dva ukazatele tady, přátelé: Jak se jmenuje tablet zařízení společnosti Motorola? Jaký je název tablet Dell? "

Tři týmy mohly jménem společnosti Dell tablet. Šest týmů si Motorola. Z 25 týmů, každý složený z mála pití středního věku, méně než třetina by mohla vykouzlit jméno jednoho z největších tablets Android kolem. I když budeme rádi bláboly na to celé dny, tablet trhu je stále něco výklenku - a mezeru na trhu, uznání je všechno. IPad je iPad. Vše ostatní je .. No, všechno ostatní. Pokud by byly na trh s 10 "tablet, že Amazon se vrhají na všechno ostatní.

Ale nejsou. Spíše než přijímat Apple na svém vlastním soudu, Jdou se k

Žádné komentáře:

Okomentovat